İskandinavya Turu

  • Bölge(ler) : Danimarka (Copenhagen), İsveç (Stockholm), (Goteborg), Norveç (Oslo)
  • Tarih : Hergün hareketli
  • Fiyat : 1.015,00 EUR (2.385,25 TL)
  • Ulaşım Tipi : Pegasus
  • Pansiyon Tipleri : Oda Kahvaltı
* Fiyatlara alan vergisi ve sigorta dahildir.

1.GÜN: ISTANBUL – STOCKHOLM: Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Gezigen Turizm Kontuarı önünde saat 08.30'da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları PC 845 sefer sayılı uçuşu ile 10.40'da Stockhom'e hareket ve yaklaşık 3 saat sürecek yolculuğumuzun ardından Stockholm'e varış. Varışımızın ardından alanda bekleyen otobüsümüzle panaoromik şehir turu. Turumuz esnasında; Fjallgatan Tepesi ,ortaçağdan kalma Gamla Stan, Nobel ödüllerinin dağıtıldığı ve dünyadaki en mükemmel yapı olarak bilinen Belediye Sarayı, 7 tiyatroyu aynı çatı altında toplamış olan Ulusal Tiyatro Binası, Borsa Binası, Kunqsrad Parkı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer. Konaklama otelinizde.

2.GÜN: STOCKHOLM: Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Drotthingholm Kraliyet Sarayı ve 17. Y.Y dan kalma ünlü Viking Vasa Gemisi'ni görebileceğiniz müze gezisine katılabilirler (70 Euro). Tur bitimi serbest zaman. Ardından otelinize transfer. Konaklama otelinizde.

3.GÜN: STOCKHOLM – (KARLSTAD) – OSLO: Otelde alacağımız kahvaltı sonrasında hemen hareketle Oslo'ya doğru yola çıkıyoruz. Öğle yemeği için Karlstad'da mola veriyoruz. Oslo'ya varışın ardından yapılacak olan panoramik Oslo şehir turu esnasında; Kraliyet Sarayı, Meclis Binası, Belediye Sarayı, Folk Müzesi, Viking Gemileri Müzesi, Ulusal Tiyatro, Oslo Katedrali, Karl Johans Caddesi, Skitramp Rampast Vigeland Park, Residance Müzesi, Frogner Parkı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Konaklama otelinizde.

4.ÜN: OSLO: Sabah Kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Flam Fyord turuna katılabilirler (165 Euro). Tam gün sürecek bu turumuzda ana kara içerisine 250 km girmiş olan dünyanın en büyük Fyordunu görüyoruz. Sabah erken saatte otelimizden ayrılıp Flam'a hareket ediyoruz. Olağan üstü tabiat güzellileri eşliğinde yapacağımız otobüs yolculuğumuzda, 12.yüzyıldan kalma ve inşaatında çivi kullanılmayan Borgund kilisesini görüp dünyanın en uzun tüneli olan Laerdal'dan geçerek Flam'a varıyoruz. Vereceğimiz serbest zamanın ardından iki saat sürecek Flam – Gudvangen arasındaki tekne yolculuğumuzda yüksek, dar fyordlar, şelaleler ve küçük fyord köyleri sizleri manzarasıyla büyüleyecek. Gudvangen'e varışımızın ardından Oslo'ya dönüyoruz. Dönüş yolu üzerinde Aurland vadisi üzerinden, panoramik noktada durup fotoğraf molası veriyoruz. Ardından otelinize transfer. Konaklama Otelinizde.

5.GÜN: OSLO – GOTEBURG: Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve Goteburg'a hareket. Varışımızın ardından panoromik Goteburg şehir turu. Bu turumuzda Şehir Tiyatro Binası, Opera Binası, Poseidon Heykeli, Alman ve Haga Kiliseleri ile Goteborg'un deniz feneri olarak kabul edilen Masthugget Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Otelinize transfer. Konaklama otelinizde.

6.GÜN: GOTEBURG – MALMÖ – KOPENHAG: Sabah kahvaltısının ardından Malmö ve Kopenhag'a hareket. İsveç'in üçüncü büyük şehri Malmö'ye varışımızın ardından, Malmö kalesi, Turning Törso binası, Liman bölgesi gördükten sonra şehir merkezinde serbest zaman veriyoruz. Daha sonra bir mühendislik harikası, dünyanın ikinci büyük köprüsü olan Oresund'dan (8500 mt) geçiyoruz ve Kopenhag'a varışımızın ardından yapacağımız panoramik şehir turumuzda Christianborg Kalesi, Glypthoteki Amelienborg Sarayı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

7.GÜN: KOPENHAG: Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Danimarka Şatoları ve Rivierası turuna katılabilirler (60 Euro). Konaklama otelimizde.

8.GÜN: KOPENHAG – ISTANBUL: Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Tivoli bahçeleri turuna katılabilirler (40 Euro). Tur bitimi akşam saatlerinde havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları'nın PC 835 sefer sayılı uçağı ile 01.40'da Istanbul'a hareket ve yaklaşık 3 saatlik yolculuğumuzun ardından Istanbul'a varış ve turumuzun sonu.
 

 


ÜCRETE DÂHİL OLAN HİZMETLER:
• Pegasus Havayolları ile İstanbul- Stockholm-/ Kopenhag -İstanbul uçuşları,
• Programda belirtilen panoramik şehir turları,
• 3*ve 4* otellerde oda & kahvaltı konaklama,
• Programda belirtilen tüm transferler,
• Havalimanı vergileri,
• Seyahat sağlık sigortası,
• Tecrübeli Gezigen Turizm rehberlik hizmetleri,

ÜCRETE DÂHİL OLMAYAN HİZMETLER:
• Yurtdışı çıkış harcı (15 TL),
• Vize ücreti ve servis bedeli
• Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,
• Ekstra olarak belirtilen turlar
• Programda belirtilmeyen tüm müze ve ören yerleri ücretleri,
• Görevlilere verilen bahşişler,


ÖNEMLİ BİLGİLER:
*** Uçağın ineceği şehre, uçuş saatlerine, trafik koşullarına, yerel kural ve kanunlara ve programın akışına bağlı olarak parkurlarda değişiklikler olabilir, turların ve/veya ekstra turların günleri değişebilir. Rehber turun ilk hareket veya ilk iniş noktasından itibaren gruba katılabilir. Rehber grubun kaldığı otelde görev yapar fakat konaklamıyor olabilir. Tur programının dâhilinde bulunmayan ekstra turların düzenlenebilmesi için gerekli katılımcı sayısını rehberinizden öğrenebilirsiniz. Aracın yolu üzerindeki ekstra geziler grubun tamamının katılımı ile gerçekleştirilir.

*** Vize alabilmeniz ve birçok ülkeye giriş yapabilmeniz için pasaport geçerlilik sürenizin tur hareket tarihi itibarı ile en az 6 ay olması gerekmektedir. Vize alınmış olması o ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez ve pasaport polisi sizi ülkeye sokmama yetkisine sahiptir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. Seyahat edeceğiniz ülke veya ülkeler ile ilgili istenen vize evraklarının listesini satış ofislerimizden isteyebilirsiniz.

*** Gezigen Turizm havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 tarihli Lahey Protokolüne tabidir. Tüm tarifeli veya özel uçuşlarda rötar riski her zaman mevcuttur ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Uçuşlarda kalkış saatinden en az 2 saat (Amerika için 3 saat) evvel ilgili havayolunun biniş kontuarında bulunmamanız durumunda uçuş hakkınızı kaybedebilirsiniz. Bagaj, taşıma ve uçakta ikram haklarınız ilgili havayolunun kurallarına tabidir. Lütfen hareketiniz öncesi ilgili havayolundan bilgi alınız. 0-2 yaş arası bebekler koltuksuz ve bagaj haksız olarak seyahat ederler ve mecburi havalimanı vergilerini ve varsa ilgili havayolunun ücretini öderler.

*** Paket turlar minimum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda hareketten 3 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Turla ilgili alınmış olan vize ücreti iade olmaz.

*** Paket tur ücretleri ilan edildiği gün geçerlidir. Gezigen Turizm önceden haber vermeksizin paket tur ücretini ve içeriğini değiştirebilir. Ücret değişikliklerinden etkilenmemek için tur kayıt formunun açılmış ve gerekli ön ödemelerin yapılmış olması gereklidir. Yurtdışı turlarımız için % 35 peşin alınarak kayıt yapılabilir. Döviz kurları günlük olup ödeme yapılan günkü kurlar geçerlidir.

*** VB “veya benzeri” olarak belirtilen oteller aynı kategori ve benzeri bir otel ile değiştirilebilir. 3 kişilik odalarda 3.yatak uygulaması olup, 3.yatak standart yataklardan küçüktür. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında aynı odada kalan çocuklar için geçerlidir. Aynı odada 2 çocuk otelin imkânlarına bağlıdır.

*** Yolcularımız programı, tüm bu şartları ve riskleri okuyarak ve kabul ederek turu satın almıştır.
 

Örnek ücret: 
Bu ücret Havayollarının en düşük sınıfı göz önüne alınarak hesaplanmıştır. Tarihe ve müsaitliğe göre fiyat değişmektedir.

FİYAT TABLOSU
Pansiyon Tipi Tarih Aralığı Otel Konaklama 2 Kişilik Odada Kişi Başı Tek Kişi İlave Kişi Çocuk
Oda Kahvaltı Dilediğiniz tarih 3 * 4* 1.015,00 EUR 1.365,00 EUR 1.015,00 EUR 965,00 EUR
Tanımlı kampanya bulunmamaktadır..
SİZİ ARAYALIM
Bu turumuz ile ilgili uzmanlarımızın sizi arayarak bilgi vermesi ve rezervasyon için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli.